Архиви за Тагови: окупација

Фашистичка грција членка на Европска унија

И ден денес не престанува фашистичкото однесување на Фашистичка грција. Со Фашистички методи се обидува да го избрише постоењето на една ГОЛЕМ нација. Фашистичка грција има одземено дел од Македонската територија со сила во 1913 и од тогаш па навака истата таа држава се обидува на секаков начин да ги …

Прочитај Повеќе »
Translate »