Архиви за Тагови: лажна грчка држава

Лажна држава Лажна нација, документарец кој ја шокираше лажната Грчка држава

Овој документарен филм ја раскажува вистината за создавањето на Грчката држава во 19-от век. Лажни факти, избришани податоци, манипулација со древното наследство.

Прочитај Повеќе »
Translate »