Да се разбереме Бугарчињата не се ништо друго туку Татарско племе кое е дојдено тука на балканот, тоа племе е без историја и култура.

Истото тоа племе ги има направено најголемите злосторства во Вардарска и Пиринска Македонија денес под окупација на Татарската држава. Нивниот терор и репресија врз Македонското население во Пиринска Македонија никогаш не престана. Македонците таму немаат никакви права, со сменети имиња и презимиња без право на свој јазик и култура, без право на политичко и друштвено организирање без право на самоопределување, голем број на Македонско население е протерано или асимилирано со сила, е тоа е ФАШИЗАМ драги мои.

Тоа татарско племе во себе поседува огромна омраза кон се што е Македонско и затоа се обидуваат на секаков можен начин да не избришат од картата и да ни присвојат се од историја култура јазик итн… Заклучок тоа татарско племе е ФАШИСТИЧКО племе кое за време на втората светска војна беше на страната на Хитлер. Ќе дојде денот кога таа фашистичка творевина ќе плаќа репарации кон Македонцот и Македонската држава, ќе дојдат и нашите пет минути. За време на Југославија си го продаваа својот татарски газ за една чрвена….

loading...

За makedon

Проверете исто така

“Јас не сакам востание со луѓе што ќе ме напуштат при првиот неуспех, јас сакам револуција со …

Нема рецензии се уште. Биди прв кој ќе остави рецензија.

Остави одговор

Вашата емаил адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се маркирани со *

Translate »