Општо

Фашистичка грција членка на Европска унија

И ден денес не престанува фашистичкото однесување на Фашистичка грција. Со Фашистички методи се обидува да го избрише постоењето на една ГОЛЕМ нација. Фашистичка грција има одземено дел од Македонската територија со сила во 1913 и од тогаш па навака истата таа држава се обидува на секаков начин да ги …

Прочитај Повеќе »

Лажна држава Лажна нација, документарец кој ја шокираше лажната Грчка држава

Овој документарен филм ја раскажува вистината за создавањето на Грчката држава во 19-от век. Лажни факти, избришани податоци, манипулација со древното наследство.

Прочитај Повеќе »
Translate »