Почетна / Античка Македонија

Античка Македонија

Денешните Македонци се потомци на Александар – Грците се фалсификат

Според Уве Топер, познат германски историчар, археолог и публицист, западната историја, или историјата на Европа е полна со фалсификати. Вистинската историја нема ништо заедничко со она што го пишуваат западните историчари, особено не со таканаречената античка историја, односно историјата поврзана со Грција. Во својата книга „Големата акција“, Топер ја демаскира …

Прочитај Повеќе »
Translate »