makedon

Македонија на Македонците

Македонскиот народ никогаш нема да се откаже од својата историја, идентитет, јазик и култура. Македонскиот народ и македонската држава од секогаш биле мета на прекројување, уништување, но македонецот успел да опстои и до ден денес. Нема да дозволиме никаква промена на нашето вековно име МАКЕДОНИЈА име кое ни значи се, …

Прочитај Повеќе »

Протест на Македонците ширум светот за зачувување на светото име Македонија

Протест на Македонците ширум светото за зачувување на светото име Македонско Протестен митинг во Скопје за Името на нашата мила Македонија ВО ЖИВО: Протестен собир во Скопје и во 14 градови на движењето „Нашето име е наше право“ ВО ЖИВО: Протестен собир во Скопје и во 14 градови на движењето …

Прочитај Повеќе »

Лажна држава Лажна нација, документарец кој ја шокираше лажната Грчка држава

Овој документарен филм ја раскажува вистината за создавањето на Грчката држава во 19-от век. Лажни факти, избришани податоци, манипулација со древното наследство.

Прочитај Повеќе »
Translate »